Shanghai Changle Road Fish Sashimi Restaurant

The 32 sqm project, situated on the ground floor of an old Shanghainese lane house in the Jing’an District of the city, makes a bold statement with its gradient blue fa?ade and surfboard inspired countertops.

The client’s brief challenged the designers to create a modern eatery that reflects the Hawaiian origins of its food within the constraints of the small space.

Studio DOHO created outdoor bar counters that transition into the ordering area, while linking the interior and exterior space. The storefront was designed with a gradient tile mosaic that transitions from ocean blue to white, adding color to the streetscape.

Extensive demolition work was required on the interior, including adding steel structure to allow the existing walls to be removed and create sufficient space for the kitchen and dining area. The colorful material palette was kept simple on the cozy interior, creating a relaxing café atmosphere.

5c2d67af3cd25.jpg

5c2d682f4a7ac.jpg

5c2d688bbbc3c.jpg

5c2d6844c0777.jpg

5c2d6862ad04e.jpg

5c2d68686c18f.jpg

5c2d6886735a0.jpg

Tags: Interior design

Add new comment